De praktijk

De praktijk van tandarts Uilenberg bestaat sinds 1990. Er is één tandarts werkzaam, mevrouw S.R. Uilenberg, tevens praktijkmanager en Mirabel, tandartsassistente. Onze missie, hetgeen wij voor staan, is:
Onze preventieve aanpak helpt u aan een zo optimaal mogelijke mondgezondheid
Onze visie, waar wij voor gaan, is:

Wij leren u wat u kunt doen om uw mond gezond te krijgen en te behouden

Wij zijn u zeer erkentelijk voor de tijd en moeite die u heeft genomen om onze klantentevredenheidsonderzoeken in te vullen en voor uw hoge waardering (8,2) van onze zorgverlening. Naar aanleiding van de door u geplaatste vragen en opmerkingen binnen dit onderzoek, hebben wij graag gehoor gegeven aan een aantal van uw wensen. Wat de openingstijden van deze kleine praktijk betreft, mag het duidelijk zijn dat deze beperkt zullen blijven tot binnen de gebruikelijke kantooruren. Indien u ruimere openingstijden belangrijk vindt, eventueel tot in de avonduren, kunt u meestal terecht in de grotere praktijken waar meerdere tandartsen werkzaam zijn.

In deze praktijk vinden gebitscontroles en behandelingen door de tandarts plaats, de assistente voert geen zelfstandige tandheelkundige zorg bij u uit.

Geef uw mening op www.zorgkaartnederland.nl

Tandartspraktijk Uilenberg is een praktijk voor algemene mondzorg en voor herstel van (ernstige en uitgebreide) gebitsslijtage, ook op verwijzing. Uiteraard schenken wij veel aandacht aan het voorkomen van dit probleem. Meer informatie kunt u lezen op de website
www.tandslijtage.nl.

Voor de behandelingen die in deze praktijk niet uitgevoerd worden zoals orthodontie, implantaten en moeilijke wortelkanaal-behandelingen, verwijzen wij u naar (tandarts-) specialisten waar wij al jaren nauw mee samen werken. Dit geldt ook voor de mondhygiënisten in deze regio.

Er is voorlopig geen plaats voor nieuwe inschrijvingen in deze praktijk. Zoekt u een nieuwe tandarts? Op
alles over het gebit kunt u zien bij welke tandartspraktijken u terecht kunt.